Over ons

Syntech…. Samenwerken aan techniek

Dat is waar onze naam, Syntech, voor staat. Samenwerken aan optimale dienstverlening op het gebied van IT en telefonie. De techniek achter IT en telefonie ontwikkelt en verandert steeds sneller. U als klant krijgt daar ook steeds meer mee te maken. Uw behoeften op dit vlak veranderen, u stelt andere, hogere eisen op dit gebied. Ook om uw concurrentie voor te blijven.

Als ondernemer weten wij hoe belangrijk het tegenwoordig is om een veilige ICT-omgeving te hebben, een ICT-omgeving waar u op kunt vertrouwen. U wilt zich daar geen zorgen over maken en u wilt zich bezig houden met uw bedrijf. Hoe complex uw vraag ook is, onze ervaren specialisten werken graag met u samen en denken in mogelijkheden. Persoonlijke dienstverlening, professioneel support is voor alle specialisten van Syntech vanzelfsprekend!

De specialisten van Syntech zijn jong, bevlogen en hebben allemaal inlevingsvermogen. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften, denken met u mee en bieden u de oplossing die aansluit bij de behoefte van uw bedrijf. Maakt u eenmaal gebruik van één van onze diensten, dan kunt u rekenen op professionele en uitstekende support. Daarbij hechten wij grote waarde aan ‘afspraak is afspraak’. U moet er immers van op aan kunnen dat de continuiteit van uw ICT-omgeving en daarmee van uw bedrijf gewaarborgd is.

Dichtbij

Werken zonder zorgen? Dan in Syntech uw betrouwbare partner. Wij brengen ontwikkeling, techniek, innovatie en kwaliteit samen en willen het u zo makkelijk mogelijk maken. In een tijd waarin zakendoen steeds meer op afstand gebeurd, staan wij naast u. Nieuwsgierig geworden wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij vertellen graag meer over onszelf. Neem direct contact met ons op!

Direct contact Syntech Phone