Redundantie

Redundantie is in sommige gevallen zeer gewenst, zeker wanneer een betrouwbare, snelle internetverbinding cruciaal is voor uw organisatie. U moet er niet aan denken dat uw internetverbinding voor even of meerdere uren niet beschikbaar is. Dat tast de continuïteit van uw organisatie aan. Syntech-IT heeft daar een oplossing voor en levert de mogelijkheid om uw internetverbinding redundant uit te voeren, zodat u de beschikking heeft over twee (of meer) gebundelde internetverbindingen.

Voor een optimale redundante oplossing, adviseren wij om de internetverbindingen bij verschillende providers af te nemen. Wanneer het mogelijk is, het liefst zelfs verschillende netwerkdragers, zoals bijvoorbeeld glasvezel en VDSL. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een 4G (mobiele data) verbinding als tweede verbinding. De kans dat beide verbindingen tegelijkertijd uitvallen is nihil, waardoor uw onderneming een hoge beschikbaarheid realiseert. De continuïteit is op deze manier geborgd.

Wilt u een redundante internetverbinding voor uw bedrijf? Neem contact op. Onze specialisten denken met u mee en adviseren u de beste oplossing voor uw organisatie.

Direct contact Syntech Phone