Live Back-up

Uw bedrijfsgegevens zijn van levensbelang voor u, omdat het de continuïteit van uw bedrijf waarborgt. Deze data bevatten documenten, cijfers en gegevens van klanten, potentiële klanten en leveranciers. Uw data staat op steeds meer locaties en apparaten opgeslagen, zowel offline als online. U moet er niet aan denken dat u deze gegevens kwijt bent. Weet u zeker dat deze data goed beschermd zijn? Met een live back-up zijn uw gegevens veilig.

Het zou natuurlijk niet voor mogen komen, maar in de praktijk gebeurt het vaker dan u denkt. Uw computer of server crasht, er wordt ingebroken, er is stroomuitval of het hele netwerk valt uit na brand- of waterschade. Het is van groot belang dat u dan nog bij deze gegevens kunt komen, want het kan directe gevolgen hebben voor uw bedrijf. Een live back-up is daarom essentieel.

Syntech-IT kan u in geval van calamiteiten de continuïteit bieden die uw ICT-omgeving nodig heeft en kan binnen een aantal minuten de belangrijkste systemen weer laten draaien. Wanneer dit niet op uw eigen vertrouwde locatie kan, dan zorgen onze technische medewerkers ervoor dat u uit kunt wijken naar de Syntech-IT recovery omgeving. Een hele geruststelling voor u als ondernemer.

Heeft u belangrijke servers en/of werkplekken op eigen locatie staan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten denken met u mee en hebben altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Direct contact Syntech Phone