Internet

Een snelle en betrouwbare internet verbinding is essentieel voor uw bedrijf. Vooral als u vaak grote bestanden deelt, gebruik maakt van online software of vaak werkt in de cloud. Die snelle en betrouwbare verbinding zorgt voor maximale continuïteit, veiligheid en flexibiliteit. Syntech-IT is zeer ervaren met het aanleggen en beheren van betrouwbare internetverbindingen. Wij leggen verschillende vaste verbindingen aan door heel Nederland! Onze experts denken met u mee en kijken samen met u wat de beste verbinding voor uw bedrijf is. Deze computernetwerken van Syntech-IT zijn er voor ieder organisatie. Van eenmanszaak tot grote ondernemingen.

Naast het aanleggen van vaste internet verbindingen, hebben wij veel ervaring met het configureren van redundant internetverbindingen en het aanleggen van betrouwbaar en snelle draadloze netwerken.

Weten wat wij voor de continuïteit van uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten om te informeren naar de mogelijkheden omtrent internet en connectiviteit.

Direct contact Syntech Phone