Hosted Spam Filtering

Spam, virussen en malware; u zit er niet op te wachten. Helaas komen zij vaak ongemerkt uw systeem binnen. Uw bedrijfsgegevens zijn belangrijk en kostbaar. Niet alleen voor u, maar ook voor uw klanten. U wilt niet dat indringers ongemerkt binnenkomen en op zoek gaan naar informatie voor criminele doeleinden. U wilt deze gegevens beschermen.

Normale beveiliging spoort deze spam, virussen en malware op en zorgt er dan voor dat het geisoleerd wordt. De beveiliging van Syntech-IT gaat een stap verder en herkent virussen, spam en malware al voordat het uw systeem binnendringt. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen dat de beveiliging altijd up-to-date is. Dat geeft u een ‘veilig’ gevoel.

Een veilige mailbox

Onze beveiliging zorgt niet alleen voor uw netwerk, maar ook voor uw mailverkeer. Alle mails worden bij binnenkomst gescand. Ook de uitgaande mail wordt gecontroleerd. Want soms staan er toch geïnfecteerde mailservers of computers binnen uw netwerk. Zonder dat u het weet, verstuurt u zelf spam en/of geïnfecteerde mail. Met alle gevolgen van dien! Dit heeft namelijk het gevolg dat u op een ‘zwarte lijst’ komt te staan en niemand meer een mail kan versturen. U bent soms dagen bezig om weer van deze ‘zwarte lijst’ af te komen. Dat kost tijd en dus heel erg veel geld.

Onze centraal geregelde beveiliging ziet wat er bij u binnenkomt, herkent indringers en weert deze al bij de deur. Werken in een veilige en ‘schone’ ICT-omgeving? Onze medewerkers adviseren u graag wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact Syntech Phone