Diensten

In de huidige digitale markt en maatschappij is 24 uur per dag, zeven dagen per week dienstverlening van cruciaal belang geworden. Om mee te kunnen gaan in deze ontwikkeling moet uw organisatie altijd beschikbaar en bereikbaar zijn, op welke manier dan ook. Een goed werkende server en netwerk zijn hierbij belangrijke factoren. Zij bepalen de bereikbaarheid en beschikbaarheid van o.a. uw mailsysteem en website. Syntech-IT ziet dit belang en biedt daarom speciale diensten aan; diensten als 24/7 Alarm en 24/7 Monitoring. Ook bij ons staan de ontwikkelingen niet stil. Wij zijn druk bezig om te onderzoeken of wij onze servicedesk-dienst ook 24/7 beschikbaar kunnen maken voor u.

Naast onze 24/7 diensten zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties. Heeft u een defect aan uw laptop, smartphone of computer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u snel weer op weg.

Wilt u meer weten over onze reparatieservice, 24/7-diensten of bent u benieuwd welke mogelijkheden dit biedt voor uw organisatie? Neem contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Direct contact Syntech Phone