Dedicated Server

Een dedicated server is een eigen fysieke server die u helemaal naar uw eigen wensen kunt inrichten. U kunt zelf bepalen welke softwarepakketten u wilt installeren. Heeft een applicatie een bepaalde plugin nodig, die niet in een hosting pakket aanwezig is, dan kunt u deze zelf installeren. Kortom: u bepaalt zelf welke software pakketten er geïnstalleerd worden en u wordt niet beperkt door aangeboden softwarepakketten.

Wilt u uw eigen server op internet? Dan is de dedicated server van Syntech-IT de oplossing voor u. Deze servers worden door ons met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de hoogste eisen. Onze medewerkers beschikken over de benodigde technische kennis en hebben het juiste apparatuur en software tot hun beschikking. Met een dedicated server hoeft u zich geen zorgen te maken bij problemen met hardware of software. Syntech-IT zorgt er voor dat uw server altijd goed blijft draaien.

Voordelen van dedicated server hosting:

  • Geen hoge investeringen in apparatuur en licenties.
  • Server huren in een beveiligd en gekoeld datacenter.
  • Inclusief installatie, monitoring en patchen.
  • Persoonlijk advies over de inrichting van je server.

Syntech-IT voor het plaatsen, implementeren en inrichten van uw dedicated server. Klik rechts op direct contact. Wij werken graag met u samen en denken met u mee.

Direct contact Syntech Phone