Connectiviteit

U maakt als ondernemer gedurende de dag veel gebruik van het internet. U wilt daarbij een optimale connectiviteit realiseren. Voor het opzoeken van informatie, het bellen via VoIP, het (samen) werken in de cloud of het maken van een online back-up. U maakt daarbij (bijna) altijd gebruik van een internetverbinding. Een snelle, veilige en stabiele internetverbinding is voor ieder bedrijf een must. Onze experts overleggen samen met u en kijken wat de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Wij leveren, in samenwerking met verschillende leveranciers, vaste en mobiele internetverbindingen. Syntech-IT is gespecialiseerd in het aansluiten van zakelijk glasvezel, vDSL (Premium), kabel, 4G en andere soorten DSL-verbindingen. De meeste verbindingen zijn eenvoudig aan te vullen met diensten zoals bijvoorbeeld pinnen over IP, alarm over IP en zakelijke telefonie. Wij hebben daarnaast ook ervaring met oplossingen als vectoring en pair-bonding. Ideaal voor u als uw bedrijf zich bevindt in het buitengebied en wanneer u te maken heeft met een trage internetverbinding.

Syntech-IT adviseert, levert en onderhoudt uw internetverbindingen. Onze specialisten kijken naar de wensen en eisen van uw bedrijf, overleggen samen met u en komen vervolgens met een connectiviteit die past bij uw bedrijf. Wij regelen de aanvraag en zorgen dat de oplevering goed verloopt. Wij adviseren, helpen met de installatie en configureren de nieuwe verbinding. Na een succesvolle oplevering kunnen wij uw aanspreekpunt blijven voor advies, vragen of problemen. Uiteraard kunnen wij uw internetverbinding 24/7 monitoren op beschikbaarheid en performance. Wij springen in bij mogelijke problemen, vaak al voordat u het in de gaten heeft. Dat geeft u de garantie dat uw internetverbinding optimaal blijft werken.

Wilt u meer weten over onze connectiviteit-diensten? Neem contact op met één van onze experts

Direct contact Syntech Phone