Autotask workplace

Werkt u op verschillende locaties en wilt u overal waar u maar bent uw documenten beschikbaar hebben? Dan is de Autotask Workplace een goede oplossing. Waar u maar bent, wanneer u maar wilt: u kunt uw bestanden veilig ordenen, beheren en delen met uw medewerkers, maar ook met uw klanten.

Optimaal samenwerken

Binnen Autotask Workplace worden de bestanden indelen in ‘projecten’. Er kunnen leden, intern en extern, toegevoegd aan de projecten. Op deze manier de leden makkelijk samenwerken aan de projecten. Vanaf elk apparaat zijn de documenten benaderbaar en kunnen ze bekeken, gezocht, gedeeld, afgedrukt, gemarkeerd of verstuurd worden. Wanneer één van de projectleden een opmerking of wijzing aanbrengt, krijgen de andere leden bericht via e-mail of sms en worden de bestanden gesynchroniseerd. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste wijzingen en kunnen de projectleden, wanneer dat nodig is, snel handelen.

U en de andere gebruikers kunnen altijd beschikken over de laatste versies van de bestanden, dankzij automatische synchronisatie. Ook worden

Workplace Dashboard

De basis van dit online platform is het dashboard: Een intelligente lijst van alle projectactiviteiten waarop alle nieuwe items en wijzigingen van documenten chronologisch worden vermeld. Dankzij de weergavetechnologie van Workplace kunt u de verschillende documenttypen bekijken op uw apparaat zonder het document te downloaden. Iedereen beschikt over de laatste versies van de bestanden, dankzij de automatische synchronisatie. Er worden regelmatig back-ups gemaakt en versiebeheer uitgevoerd. Werkt u een keer offline? Dan kunt u de bestanden lokaal opslaan en worden ze automatisch gesynchroniseerd, wanneer u weer verbinding maakt met internet.

Productief vanaf elk apparaat

Autotask Workplace werkt op meer dan 800 mobiele apparaten, waaronder iPhone, Android-apparatuur en BlackBerry. Het platform biedt een rijke mobiele ervaring onderweg. Weergave van documenten is geoptimaliseerd ongeacht de verbindingssnelheid. Met Workplace kunt u online projectwerkruimten creëren en altijd samenwerken met uw team.

Ontdek zelf de voordelen van Autotask Workplace. U zult merken dat het een aanwinst voor uw bedrijf zal zijn. Meer weten over deze cloud-oplossing? Onze medewerkers kunnen u meer vertellen hierover. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact Syntech Phone